Google Web Designer. Geweldige gratis tool van Google

Een cadeautje van Google. Als doorgewinterrde Photoshop gebruiker moet ik nu toch toegeven dat Google een mooie tool beschikbaar heeft gesteld met Google web designer. Een handige tool om banners en advertenties te ontwerpen in HTML5 zonder verder programmeerkennis te hebben. Je kunt volledig creatief bezig zijn en web Designer doet de rest.

Google Web Designer. Banners in HTML

Google Web Designer biedt de mogelijkheid om prachtige, boeiende HTML5-inhoud te maken met animatie en interactieve elementen. Naadloze integratie met andere Google-producten, zoals Google Drive, DoubleClick Studio en AdWords.

Google web designer opmaak

Geef projecten toegevoegde functionaliteit met behulp van voorgeprogrammeerde webcomponenten. Standaardcomponenten zijn iFrame, kaarten, tikgebied, afbeeldingengalerij en YouTube. Bovendien rapporteert elke component automatisch statistieken – codering is niet nodig.

Evenementen

U kunt Gebeurtenissen gebruiken om uw acties te koppelen aan fysieke gebaren en creatief laten  reageren op aanraken, kantelen, draaien of schudden op slimme apparaten. Gebruik vooraf ingestelde evenementen, of bouw er zelf een. vanuit pages.

Google web designer templates

Pagina’s

Organiseer meerdere staten van een project met behulp van pagina’s en maak zoveel pagina’s als uw project vereist. Gebruik navigatie tussen Pagina’s om uw publiek controle te geven over wat ze willen zien of doen.

Ga hier naar Google Web Designer