ZoneAlarm Antivirus + Firewall

ZoneAlarm Antivirus + Firewall is al sinds de jaren 90 specialist in firewall bescherming en heeft later antivirus bescherming toegevoegd aan haar pakket. Andersom dan de meeste Antivirussoftware leveranciers dus. En dat merk je ook. ZoneAlarm is een firewall expert die is geëvolueerd met de tijd. Het is een uitstekende keuze wanneer u firewall en antivirusbescherming wenst die verder gaat dan wat standaard is ingebouwd in Windows.

Het programma wordt gemakkelijk geïnstalleerd en gaat meteen aan het werk. Het hoofdvenster, wordt gedomineerd door drie grote panelen genaamd Antivirus, Firewall en Identity & Data. Het Antivirus paneel grijs is, in de veronderstelling dat je hebt gekozen om dit product te gebruiken naast uw voorkeur antivirus.

 ZonaAlarm Antivirus software

ZoneAlarm Antivirus en Firewal software

ZoneAlarm Intrusion prevention

Intrusion prevention is een functie vaak geassocieerd met firewall-technologie, maar het is niet helemaal hetzelfde.  Ook die aanvallen niet doordringen door veiligheid, worden gedetecteerd. ZoneAlarm wijst netwerken aan de Openbaar of de Trusted Zone toe. Standaard is de beveiliging gezet op maximaal wanneer u bent verbonden met een openbaar netwerk. U kunt verbinding maken via het netwerk, maar het neterk niet op jou. In de Trusted zone is de beveiliging standaard medium, het maken van dingen zoals bestands- en printerdeling is mogelijk.

Application control

De firewall die is ingebouwd in de moderne Windows-versies is zeer effectief in het voorkomen van aanvallen van buitenaf. De belangrijkste reden om een ​​firewall van derden te gebruiken is dat je ook over toepassingen controle wil krijgen, wat betekent dat de firewall zorgt ervoor dat applicaties niet jou internet- of netwerkverbinding misbruiken. ZoneAlarm kan automatisch de juiste netwerk machtigingen toewijzen voor veelgebruikte programma’s. 

Identiteit en Data Protection

Met Identity & Data instelingen heb je een aantal extra manieren om uw veiligheid te beschermen. Om te beginnen, kun je 5 GB activeren van online backupruimte gehost door ZoneAlarm partner IDrive.

Identiteit Guard, een andere ZoneAlarm partner, krijg je een jaar lang gratis identiteitbescherming. Zodra u zich aanmeldt en uw gegevens invult, dan waarschuwt het voor gebeurtrnissen zoals identiteitscontrole en mogelijk overname. U krijgt ook toegang tot identiteitsdiefstal hulp.

De functie Identity Lock biedt een heel ander type van bescherming van persoonsgegevens. Je begint met het toevoegen van gegevens aan de Data Vault. ZoneAlarm slaat 15 specifieke soorten gegevens op, waaronder credit nummers, eBay wachtwoorden en de meisjesnaam van je moeder. Er is ook een catch-all voor andere categorieën.

SecurityWatch

Als je Identity Lock hebt ingesteld op hoge bescherming zal ZoneAlarm het gewoon niet toestaan ​​dat één van uw kluisgegevens vanaf uw computer kan worden verzonden, tenzij het gaat om een ​​site die u hebt gedefinieerd als vertrouwd. Beetje lastig soms maar dat is een kweatie van even instellen. Privégegevens wordt vervangen door sterretjes. Bij een gemiddelde instelling geeft Identity Lock geeft je een waarschuwing, en een optie om de overdracht van de gegevens af te breken. Voor Persoonsgegevens kunt u voor ieder item kiezen voor de standaard one-way encryptie. Echter als u deze functie uitschakelt, kunnen uw opgeslagen gegevens een zelfs een veiligheidsrisico vormen. 

Conclusie

Als je naast een Antivirus ook een firewall bescherming wenst die meer beidt dan Windows kan en niet de hoofdprijs wil betalen, dan is ZoneAlarm een geweldig alternatief.

Ga naar de Website van ZoneAlarm.

of bestel direct een licentie voor 1 jaar, voor  3 PC’s. € 22,95

 

 

 

terug naar home