VIPRE Antivirus & Internet Security

Het onafhankelijke testlab “AV-Test” heeft VIPRE Antivirus en VIPRE Internet Security in april 2016 getest op Windows 10-computers. Het kreeg een gemiddelde score voor de bruikbaarheid en de bescherming bij het identificeren en blokkeren van malware terwijl VIPRE wel zeer goed presteerde bij het identificeren van nieuwe malware-bedreigingen die nog niet waren geïdentificeerd.

Vipre Antivirus my account vipre antivirus internet security pro

Ondanks een paar geweldige functies zoals hier verderop beschreven , kwam VIPRE niet hoger in de beoordeling vanwege het ontbreken van enkele belangrijke security tools. Zo bevat VIPRE bijvoorbeeld geen ouderlijk toezicht of een speciale Gamer-mode. Het is natuurlijk aan de gebruiker de vraag of hij deze ook echt nodig heeft.

Een unieke bescherming van Vipre Antivirus tegen spam en phishing.

Een van de oudste truc van hackers is het verzenden van waarschuwingen om zo schadelijke malware te installeren wanneer u op de link klikt, of het gebruiken om gevoelige informatie, zoals uw naam, adres en creditcardnummer, die vervolgens wordt gebruikt om te verzamelen stelen van uw identiteit. VIPRE helpt u deze phishing te voorkomen door automatisch te zoeken naar updates van uw uw populaire toepassingen, zoals Adobe, JAVA en Windows, die hen hiervan weerhouden.

Vipre antivirus pam en Phishing bescherming

VIPRE Internet Security bevat een extra beveiliging door het gebruik van web-filters. Het helpt geïnstalleerde programma’s op een permanente basis te beschermen tegen nieuwe malware-bedreigingen, Tevens worden verdachte bestanden en websites gecontroleerd en waarschuwt als een link virussen kan bevatten.

De test laat zien dat een computer met het programma Windows 10 maar weinig aan snelheid inboet als VIPRE actief is. VIPRE veroorzaakt de meeste vertraging tijdens het testen bij het kopiëren van  bestanden en bij het laden van populaire websites.

Meer info over op de website van VIPRE vindt u hier. Probeer 30 dagen gratis of koop direct 1 PC, 1 jaar €34,99