Malwarebytes Anti-Malware (MBAM). Aanvulling anti-malware

Malwarebytes logo MBAM

Malwarebytes Anti-Malware (ookwel MBAM genoemd), detecteert en verwijdert malware in realtime door gebruik te maken van geavanceerde anti-malware-, anti-spyware- en anti-rootkittechnologie. Het scant automatisch op de allernieuwste en meest gevaarlijke bedreigingen zodat u onbezorgd beschermd bent. De snelle hyperscanmodus functie richt zich voor een snelle analyse alleen op de bedreigingen die op dat moment actief zijn.

Malwarebytes Anti-Malware beschermt tegen geïnfecteerde en nepwebsites, detecteert en blokkeert verbindingen met nepwebsites en kwaadaardige links. Daarmee bent u al proactief beschermd tegen het downloaden van malware, pogingen van hackers en geïnfecteerde advertenties.

Malwarebytes Anti-Malware kan zonder licentie gebruikt worden om het systeem te controleren op malware en gedetecteerde malware te verwijderen die langs je gewone antivirus is gekomen en is één van de snelste anti-malware scanners die er momenteel is. Het programma controleert ook op mogelijk ongewenste wijzigingen in het register en kan deze herstellen naar de standaardwaarden. Met licentie biedt het programma bescherming tegen nieuwe infecties en blokkeert het een heleboel slechte websites.

Malwarebytes Antimalware MBAM Hoofdscherm

Het hoofdvenster wordt gedomineerd door een centraal statusvenster dat rapporteert, “Fantastisch! U bent beschermd.” Aan de linkerzijde is een eenvoudig menu; rechts, een paneel rapporteren van de status component. Het enige zichtbare verschil met de gratis versie is dat alle componenten zijn ingeschakeld.

Wanneer je klikt op instellingen in het hoofdvenster, daarna op het tabblad bescherming , geavanceerde instellingen opent het venster Anti-Exploit instellingen, die waarschuwt dat u geen instellingen moet veranderen, behalve door instructie van een tech support expert. Maar kijk hiervooral naar en probeer wat uit als je wilt leren over wat Malwarebytes zoal doet met DEP (Data Execution Prevention) en ASLR (Address Space Layout Randomization). Het blokkeert aanvallen die gebruik maken van ROP (Return-Oriented Programming) en voorkomt aanvallen op systeemgeheugens. Het scala aan functies hier is bijzonder interessant voor wie zich hierin interesseert.

Malwarebytes Antimalware MBAM scan

Malwarebytes Anti malware resultaat

Malwarebytes anti malware free download

Malwarebytes Anti-Malware is geschikt voor Windows 2000, XP, Vista, en 7,8 en 10 (32-bit & 64-bit). Het setup bestand is ± 53 MB groot en u download altijd de nieuwste versie. Voor meer informatie: Ga naar de website van Malware Bytes Anti-Malware en probeer MBAM gratis.

Malwarebytes premium

Of download direct gratis: Malwarebytes Anti-Malware Premium .De eerste 14 dagen heeft u alle bescherming die u ook met een licentie heeft. Daarna houdt u alleen nog de gratis functies over. Met een licentie biedt MBAM ook real-time bescherming tegen andere soorten malware, blokkeert het  schadelijke websites, zijn geplande scans mogelijk en is een Flash-scan beschikbaar.

Via onderstaande link direct naar de website van Malwarebytes kunt u de gratis versie downloaden of gelijk een volledige licenties voor Malwarebytes Anti-Malware 3.0 bestellen voor € 39,99 voor 1 jaar ( 1pc). Verlengen kost € 24,95 in de Malwarebytes webshop. In US-Dollars is het programma overigens even duur al in Euro’s dus let goed op bij het afrekenen welke valuta voor u het voordeligst is.

Bestel direct één licensie voor 1 windows PC direct bij Malwarebytes shop.
Malwarebytes Anti Malware Logo

Voor uw Mac. Klik hier