Hitmanpro. Aanvullend antimalware programma.

Hitmanpro

HitmanPro is een piepkleine maar zeer geavanceerde nederlandse malwarescanner. Hoewel ondertussen verkocht aan Sophos. HitmanPro kan gebruikt worden om het systeem te controleren op de aanwezigheid van malware. Ook de meest ingewikkelde rootkits worden gedetecteerd door HitmanPro.

Het mooie  is dat je niet meteen bang gemaakt wordt. Deze software verteld je precies wat echte bedreigingen zijn maar ook wat ongevaarlijk is en laat je vervolgens de keus of je dit wil verwijderen of niet.

U kunt het programma gratis gebruiken om het systeem te controleren. Wordt er malware aangetroffen dan kunt u dit ook gratis verwijderen en dan begint automatisch de proefperiode van 15 dagen af te tellen. Na die 15 dagen kunt u het programma nog steeds blijven gebruiken om het systeem te controleren. Echter, voor het verwijderen van malware is dan wel een licentie vereist.

Geloof maar niet dat u de perfecte antivirus heeft geïnstalleerd en HitmanPro daarom overbodig is. De perfecte antivirus bestaat niet!! Vertrouw nooit op slechts 1 programma. Download HitmanPro en controleer wat uw huidige beveiliging heeft gemist.

Het maakt niet uit welke beveiligingssoftware u nu al heeft geïnstalleerd, Dit programma werkt prima in combinatie met alle andere beveiligingssoftware.
HitmanPro  HitmanPro

HitmanPro is geen standaard anti-virusprogramma wat altijd op de achtergrond draait, maar een zogenaamde on-demand scanner en moet dus worden uitgevoerd op het moment dat er een besmetting wordt vermoed. Met het programma kunnen virussen, spyware, Trojaanse paarden, rootkits en andere vormen van malware worden verwijderd. Door op een slimme manier te scannen en gebruik te maken van cloudcomputing voert de software een complete scan in vaak niet meer dan enkele minuten uit.

HitmanPro Alert.

Om besmettingen te verwijderen moet het programma worden geactiveerd. De eerste keer kan een gratis sleutel worden aangevraagd, maar na dertig dagen moet een nieuwe sleutel worden gekocht. Die sleutel geeft ook toegang tot HitmanPro.Alert. In deze uitgave is het weer mogelijk om het logbestand op te slaan

Probeer Gratis via de hieronder vermelde links.

Download 32-bit

Download 64-bit

U kunt met uw emailadres een scan en een verwijdering activeren. Na de eerste nieuwsbrief kunt u zich hiervoor gewoon uitschrijven.

Vindt u het helemaal niets? HitmanPro laat zich makkelijk verwijderen en laat zoals wij hebben kunnen vernemen geen sporen na in System of Settings of wat dan ook.

Bestellen

Via onderstaande links kunt u direct een licentie direct bestellen.

1 jaar – 1 computer
Adviesprijs € 19,95
Nu bestellen