Emsisoft Anti-Malware

emsisoft-antimalwareEmsisoft Anti-Malware afgekort als (EAM) controleert uw computer op de aanwezigheid van malware. Zoals Trojaanse paarden, virussen, rootkits en alle andere vormen van kwaadaardige software. Emsisoft wint met Anti-Malware en Internet Security jaarlijks diverse prijzen als de beste anti-malware en anti virus scanner.

EAM is geschikt voor Windows  Windows 7, Windows 8 en 10, 32 en 64 bits. Voor gebruik op een server OS is een speciale licentie vereist. Het setupbestand is ± 180 MB groot en u download altijd de nieuwste versie. Elke dag wordt er een nieuw setupbestand op de downloadservers gezet met de laatste virusdefinities. Om die reden kunnen we hier niet de exacte bestandsgrootte weergeven.

EAM is een dual-scanner die gebruikt maakt van BitDefender en Emsisoft engine. Je hebt dus twee sterke antivirussen voor de prijs van één. Hierdoor is er een zeer hoge detectie van bedreigingen. Zelfs één van de hoogste! Emsisoft Anti-Malware bevat onder andere SURF PROTECTION, REAL-TIME FILE GUARD, award winning BEHAVIOR BLOCKER en LIVE CLOUD-VERIFICATION. Gewoon een alleskunner op het gebied van beveiligingssoftware! Emsisoft is niet vertragend voor het systeem. Het kan wat geheugen gebruiken maar dit is niet merkbaar tijdens het gebruik.

Een hele stabiele antivirus die een oogje in het zeil houd! Ook haalt het elk uur zijn beveiligingsupdates automatisch binnen. Dit is bij andere producten meestal maar 2 keer per dag. Dus altijd up-to-date en u bent hierdoor beter beschermd tegen de nieuwste bedreigingen.

U hoeft nooit meer uw antivirus te vervangen door een nieuwe versie. Emsisoft update zijn eigen software. U krijgt dus altijd de nieuwste snufjes en beveiligingscomponenten die er op dat moment beschikbaar zijn.

Emsisoft anti-malware overvieuw

Emsisoft anti-malware scan

Emsisoft ant-malware scan2

Download Emsisoft Anti-Malware

U kunt het programma 30 dagen gratis proberen. Na die 30 dagen zal het programma automatisch omschakelen naar de gratis versie. De gratis versie biedt géén realtime bescherming, wel kunt u met de gratis versie op elk gewenst moment uw systeem scannen en malware verwijderen.

Wilt u een licentie voor meer computers en/of meerdere jaren dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces.

Bij de eerste keer verlengen van de licentie ontvangt u 25% korting op de adviesprijs. De tweede keer ontvangt u 30% korting, de derde keer 35% korting etc. tot maximaal 50% korting. Trouwe klanten worden dus beloond!

Meer informatie en andere produkten van Emsisoft kunt u vinden op www.emsisoft.com

Probeer het gratis. Download hier.

Of bestel direct een licentie