Ashampoo Antivirus. Krachtig en eenvoudig.

Met krachtige, geautomatiseerde real-time bescherming is Ashampoo Anti-Virus 2016 een betrouwbare bescherming tegen tegen virussen, trojaanse paarden, spyware en andere malware en voorkomt  aanvallen van buitenaf. Geavanceerde real-time bescherming met inbegrip van de Behavior Blocker.  Deze Bewaakt progammagedrag en voorkomt  zelfs nog niet bekende bedreigingen zoals een nuldagenaanval. De Hostfile Checker scant de hostfile van Windows op ongewenste DNS-omleidingen. Daarnaast biedt Ashampoo nog een speciale game-modus.

2 krachtige Engines

Ashampoo maakt gebruik van de engines van Bitdefender en Emsisoft en is daardoor:

  • Krachtig in beveiliging,
  • minieme belasting voor het systeem:
  • Makkelijk in gebruik, ook voor onervaren gebruikers:
  • Altijd automatisch uptodate

Ashampoo dashboard

Eenvoudig in gebruik

Eenmaal geïnstalleerd heeft Ashampoo Anti-Virus 2016 geen verdere configuratie meer nodig. Doordat Ashampoo maar een beperkt aantal hulpbronnen aanspreekt bindt uw systeem nauwelijks aan snelheid in. Ashampoo is speciaal ontworpen om gebruikersinteractie tot een minimum te beperken.

Ashampoo scan interface

StartUp Tuner.

Een andere leuke feature is de StartUp tuner. Zeker als je nog met Windows 7 werkt kan het best lang duren voordat Windows helemaal is opgestart. de start up tuner controleert wat er allemaal gebeurd bij het opstarten en geeft advies wat er beter uitgezet kan worden.

Browser opruimen met de speciale Internet Cleaner

Browsers worden steeds meer uitgebreid met extensies en plugins. Sommige van de browser makers zelf maar ook extensies van derden die dan weer allerlei informatie willen weten en opslaan door middel van Cookies. Na verloop van tijd loopt je geschiedenis en cache geheugen vol met rommel, Cookies en andere objecten. Een beetje te vergelijken met wat CCleaner doet.

Ashampoo internet cleaner

Ashampoo wi niet samen met ander Antivirus programma’s

Er wordt tijdens de installatie geadviseerd om alle andere antivirusprogramma’s van uw systeem te verwijderen omdat dit problemen zou kunnen geven. Dat is jammer. Wij adviseren altijd om om minimaal een dubbele bescherming te hebben.

Prijs en systeem.

Geschikt voor Besturingssysteem:Windows® 10, Windows® 8 / 8.1, Windows® 7.

Voor 1 PC voor 1 jaar kost € 39.95 maar op hun eigen website hebben ze regelmatig aanbiedingen. Ga hier naar de aanbiedingswebsite van Ashampoo.