Antivirus software

Wat is de beste antivirus software om uw personal computer te beveiligen en malware te verwijderen? Gratis of betaalde anti malware programma’s downloaden, wat is het verschil. En in Windows 10 zit toch gratis Defender ingebouwd ? Waarom heb ik dan extra anti malware programma’s nodig ?

Allemaal vragen die we hier proberen te beantwoorden. En als u nog niet over de juiste beveiliging beschikt vindt u hier een omschrijving van onze ervaringen met verschillende pakketten. Ook wanneer u problemen heeft met het verwijderen van anti malware programma’s proberen we een zo goed mogelijke uitleg te geven.

De software die u hier besproken wordt is:

Emsisoft Anti-Malware Anti-virus software

Met licentie is dit programma een sterke vervanger van uw huidige antivirus software. Emsisoft Anti-Malware bevat een gedragsbewaking die het gedrag van malware detecteert waardoor de allernieuwste malware kan worden gedetecteerd en heeft een surfbeveiliging die vele schadelijke websites blokkeert.
U kunt Emsisoft Anti-Malware ook zonder licentie gebruiken om uw systeem te controleren op de aanwezigheid van malware.

Emsisoft antivirus software lees meer…

Malwarebytes Anti-Malware

Zeer snelle scanner die veel van de hedendaagse malware kan detecteren en verwijderen. Deze scanner is geheel gratis te gebruiken om achteraf malware te verwijderen. Met een licentie zal dit programma al voorkomen dat malware op uw systeem geraakt.

MalwareBytesAntiMalware MBAM  lees meer…

HitmanPro

HitmanPro is een Second opinion scanner die u geheel gratis kunt gebruiken om te controleren of uw beveiliging echt alle bedreigingen heeft kunnen tegenhouden.

Hitman Pro  lees meer…

Kasperky Lab

Al 20 jaar is het Russische Kaspersky samen met Norton bekend als toonaangevende degelijke maker van betrouwbare antivirussoftware. Ondertussen zijn er veel meer spelers op de markt gekomen maar Kaspersky is er als oude reus niet minder om geworden.

 lees meer…

Bullguard Antivirus 2017

Het Engelse Bullguard houdt zich sinds 2002 bezig met het ontwikkelen van beveiligingssoftware voor Windows en biedt naast Anti virus veel extra producten zoals een heel eenvoudig standaard spamfilter en bescherming tegen Phishing.

Bullguard Antivirus software  lees meer…

ZoneAlarm Anti virus en Firewall

ZoneAlarm Antivirus + Firewall is al sinds de jaren 90 specialist in firewall bescherming en heeft later antivirus bescherming toegevoegd aan haar pakket. Andersom dan de meeste Antivirussoftware leveranciers dus. En dat merk je ook. ZoneAlarm is een firewall expert die is geëvolueerd met de tijd. Het is een uitstekende keuze wanneer u firewall en antivirusbescherming wenst die verder gaat dan wat standaard is ingebouwd in Windows.

ZoneAlarm Antivirus en Firewall software. lees meer…

 

Vipre Anti virus & Internet security

Vipre Antivirus en Vipre Internet Security is een standaard virusscanner maar heeft als unieke eigenschap dat het dat het ook andere geïnstalleerde programma’s aanspoort om op tijd te updaten en zo een extra stukje veiligheid toevoegt. Tevens heeft Vipre ook een extra firewallen en een spam filter welke ook zeer alert is op phishing.

Vipre internet security  lees meer…

AVG. Gratis antivirussoftware

AVG antivirus is bij ons allen bekend omdat deze standaard gratis is. Maar op een gegeven moment gaat AVG je lastig vallen met Tune up en koop nu onze extra functies. Is dit wel nodig?

avg antivirusLees meer…

 

 

 

Disclaimer

We hebben ons uiterste best gedaan om een zo goed mogelijke opsomming te maken van de volgens ons beste Antivirus software van dit moment. Wij zijn echter niet aansprakelijk voor eventuele storingen op uw computer of andere schades die zich kunnen voordoen.

Idealsoftware